Dette indhold er sponsoreret

Solceller er en af de mest energieffektive investeringer, man kan gøre for sit hus. Solceller producerer elektricitet fra sollys, og det betyder, at man kan spare på elregningen. Dertil er det også en miljøvenlig løsning, da solceller ikke udleder nogen former for CO2.

En anden fordel ved at investere i solceller med batteri til huset er, at man kan opspare energi i batteriet. Du kan med fordel klikke ind på easygreen.dk og læse mere om deres solcelleanlæg med batteri.

Sådan fungerer solceller med batteri til hus

Solceller er en af de mest effektive og miljøvenlige energikilder, der findes. De fungerer ved at omdanne sollys til elektrisk strøm, som kan bruges til at drive husholdningsapparater eller andre ting, som kræver strøm. Solceller med batteri til hus er særligt velegnede til husstande, der ønsker at vælge en mere miljøvenlig løsning.

Batteriet lagrer den elektriske energi, som solcellerne producerer. På den måde kan husstande blive selvforsynende med energi og undgå afbrydelser i strømmen. Det er dog vigtigt, at du har for øje, at du ikke kan lagre strømmen fra sommeren til om vinteren, da dette vil kræve et langt større batteri, og dermed vil det blive en langt større investering.

Hvad er fordelene ved at have et solcelleanlæg med batteri i forhold til almindelige solceller?

En af de største fordele ved at have et solcelleanlæg med batteri i forhold til almindelige solceller er, at man kan lagre sin egen energi.

Det vil være en optimal og fordelagtig løsning at lade batteriet op om natten. Hos EasyGreen kan alle deres batteripakker lades op om natten med strøm fra el-nettet, og strømmen kan så bruges, når man vågner op. På den måde vil du have alle fordelene ved et solcelleanlæg om dagen, hvor produktionen er stor – og omvendt vil du kunne indkøbe strøm fra elnettet om natten, hvor du kan få fat i de billigste kWh.

Solcelleanlæg med batteri – hvad skal du overveje?

Hvis du overvejer at investere i et solcelleanlæg med batteri, så er det vigtigt, at du overvejer, hvor meget plads du har til rådighed. Solcelleanlægget skal nemlig have plads til både selve anlægget og batteriet.

Yderligere skal der også tages højde for, hvor meget strøm du forventer at skulle bruge i løbet af en dag eller en uge. Dette afhænger typisk af størrelsen på husstanden og forbruget i husstanden.

Endeligt skal der også tages stilling til, om man ønsker et fast eller variabelt abonnement på sin el-regning.