Du kan nok ikke undgå af at blive påvirket af mediernes opråb om de tårnhøje energipriser. Der går ikke en dag, hvor du ikke bliver mindet om den alvorlige situation du er i, i forhold til de stigende energipriser. Energipriser der synes at fortsætte med at stige yderligere. Har spekulationerne begyndt at blive flere og flere? Er du bange for hvordan den kommende vinter bliver? Har du råd til at varme dit hus op? Hvor meget mere kan din privatøkonomi holde til før den brister? Det er jo ikke kun et sted du har oplevet en prisstigning.

 

Sænk dit energiforbrug mest muligt 

Med de stigende energipriser er du som alle andre danskere tvunget til at sænke dit forbrug. Du skal sørge for ikke at have et tropisk indeklima vinteren over, men holde din indetemperatur over 20 grader, men under de 23 grader. Så skader du ikke dit hus, og du sparer mest muligt på din varmeregning. Desuden er der en yderligere besparelse at hente ved at efterisolere dit hus. Hvis dit hus har en hulmur, kan du med fordel efterisolere med en hulmursisolering. Det kræver ikke det helt store, det kan laves på forholdsvis kort tid og til relativt få penge. Få nemt og hurtigt din pris på hulmursisolering og få efterisoleret inden vinteren for alvor går i gang. Men varmen er ikke det eneste du skal spare på i løbet af vinteren. Dit elforbrug har helt sikkert også en tendens til at stige i de mørke mørke måneder. Men her er der også penge at spare, ved at spare på elforbruget. Elpriserne er tårnhøje og forventes ligeledes heller ikke af falde i nærmeste fremtid. 

 

Inflationen synes at blive ved med at stige i Danmark 

Det er mange år siden inflationen har været så høj i Danmark som den er i dag. Desværre betyder det, at du ikke får lige så meget for pengene som du gjorde for bare et år tilbage. Faktisk er Danmark et af de lande i Europa, som har oplevet de største prisstigninger. Ovenpå den for nyligt afsluttet Corona pandemi i Danmark, er det et stort pres der igen har ramt det danske samfund og danskernes økonomi. Derfor er det endnu vigtigere, at du som forbruger, faktisk forbruger så lidt som muligt, så du kan komme ud af den energikrise du befinder dig i, med skindet på næsen og ikke en privat økonomi i ruiner.