Overvejer du at investere i solcelleenergi? Her en liste på 8 fordele ved solcelleenergi.

 

  1. Minimal miljøpåvirkning

Globalt bruger vi jordens energikilder hurtigere, end de kan genskabes som f.eks. olie. Vi burde drage fordel af den frie energi, som solen giver os. Da energi fra solen kan fornyes, det betyder derfor en minimal miljøpåvirkning.

 

  1. Solcelleenergi er en investering, der betaler sig

Vi tør sige, at du i dag med dagens lave indlånsrenter ikke kan investere dine penge bedre end i solenergi. Med hjælp af en dygtig og effektiv elektriker så kan du komme både billigt og effektiv igennem processen. Hvis du får en kontakt til en god døgnvagt elektriker er der også billig akut el service at hente efterfølgende.

 

  1. En simpel beregning:

En installation af ca. 20 paneler på dit tag giver omkring 5000 KWh i effekt. Dette er cirka 4500 kroner, hvis du havde købt den tilsvarende mængde energi.

Et anlæg på 20 KWh koster ca. 80 tusind dk

Afkastet af den investerede kapital vil være ca. 5-6%.

 

  1. Du bliver ikke påvirket af infrastruktur osv.

Et solcelleanlæg sikrer, at en del af energiprisen er permanent. Du påvirkes således ikke så meget af stigninger på el priser osv., i stedet for stress omkring dette kan du nyde en konstant lav elpris over en lang periode. Når du har foretaget investeringen, og energipriserne stiger, betyder det kun, at tilbagebetalingen af ​​anlægget går hurtigere.

 

  1. Overskydende el kan du sagtens sælge, yderliggere en fordel ved solcelleenergi

Hvis dit anlæg producerer mere elektricitet, end det som du får brugt. Især i sommermånederne, hvor vi har lange lyse dage, får vil et overskud af el. Overskuddet går ikke tabt, men fordeles længere ind i elnettet. Overskuddet kan du derfor sælge til et lokalt elselskab / el-netværket.

 

  1. Du bliver en mere bevidst el forbruger

Vi tør sige, at alle, der installerer solpaneler og begynder at producere deres egen el, bliver mere opmærksomme på deres energiforbrug. Du bliver mere interesseret i at forsøge at reducere dit forbrug og at blive selvforsynende så meget som muligt.

 

 

  1. Lang levetid på et solcelleanlæg

Levetiden for et solcelleanlæg er mere end 30 år. Nogle dele skal muligvis udskiftes efter cirka 15 år for en vedvarende energiproduktion. Dette kan din lokale autoriserede elektriker og elinstallatør hjælpe dig med.

 

  1. Stille og rolig produktion og minimal vedligeholdelse en af de største fordele solcelleenergi

Produktionen foregår helt stille, anlægget har ingen bevægelige dele og kræver derfor minimal vedligeholdelse. Et solcelleanlæg har også en meget lang levetid.