Solcellelamper er en smart og bæredygtig opfindelse, hvor du slipper for at bruge strøm, og det hele kører naturligt ud fra solens rytme. Det kører automatisk, så lamperne om dagen bliver opladt, så de kan lyse om aftenen. Du kan se solcellelamper her hos Easy-light.dk. Der findes forskellige udgaver, og der er noget til forskellige sammenhænge. Du kan fx få både hængende lamper til fx langs gavlen. Du kan også få små fine lamper, du kan sætte rundt omkring i haven.

Uanset hvad du vælger, er det en fremtidig løsning. Solcellelamper bliver hele tiden forbedret, og de kan holde længere, kræve mindre sollys og lyse stærkere. Udviklingen går hurtigt, og det kan være en langtidsholdbar investering. Se her tre fordele ved at vælge solcellelamper:

1. Du sparer strøm

Når du vælger løsningen med solcellelamper, giver det sig selv, at du sparer en masse strøm. Da de får energi fra sollyset, der gør det muligt for lamperne at lyse automatisk om aftenen, har de ikke brug for strøm. Hvis du derfor tænker, at du skal bruge mange lamper til din løsning, kan det i den grad betale sig – især i længden. Du sætter blot lamperne op, og så kører det hele automatisk.

2. Det er fleksibelt

Solcellelamper er ledningsfri og trådløse, da de som skrevet ikke behøver at få tilført strøm. Det er smart, da det giver en fuldstændig frihed og fleksibilitet. Du kan altså sætte lamperne i alle de kroge og hjørner, som du har lyst til, uden at du behøver at bekymre dig om ledningen.

Det er derfor et oplagt valg, hvis du hurtigt vil i gang, og derfor blot behøver at købe lamperne og sætte dem op, og så står det hele klart. Ledningerne rundt i hele haven kan hurtigt blive omfattende, og så slipper du også for at skulle grave ledninger ned rundt omkring for at skjule dem.

3. Det er en billig løsning, hvis du ønsker mange lys

Hvis du tænker, at du vil have en masse lys i haven og udendørs, er solcellelamper den oplagte løsning, hvis du ønsker at spare penge. De koster ikke ret meget, og derfor kan du købe stort ind, indtil du har nok til dit projekt. Du skal derfor ikke tænke på at købe det ad omgange, eller blot købe et par lamper, fordi det ellers bliver for dyrt. Nej, du kan slå dig lys, og allerede om aftenen kan din have lyse hyggeligt op.