Brændeovne og pejse er enormt hyggelige. Går du med tanker om at investere og installere en gaspejs derhjemme, så kan du roligt gøre det. Der er nemlig mange gode grunde til at vælge en gaspejs i stedet for en normal brændeovn.

En gaspejs ligger generelt i et højere prisleje, men til gengæld er de utrolig flotte, nemme at bruge og styre, og enkle at rengøre, så som disse fra Phillip Pejse Aps.

Gaspejse er miljøvenlige!

Gaspejse bruger ikke brænde, men derimod gas til at opvarme med. Det betyder, at du altså ikke har et unødvendigt træforbrug, bare for at kunne skabe en hyggelig stemning i hjemmet.

Der kan bruges biogas til de fleste gaspejse, hvilet er en meget klimavenlig energikilde i forhold til fossile brændstoffer. Ved afbrænding af biogas udledes der kun vand og CO2. Det betyder også, at gaspejse er CO2-neutrale. Hvis du ønsker en miljøvenlig løsning, skal du helt klart investerer i en gaspejs.

Hvilken gaspejs skal du vælge?

Når du skal vælge gaspejs er der nogle forskellige ting, som du skal overveje:

  • Din boligs muligheder og begrænsninger: Hvilken type gas, har du mulig anlægge i dit hjem? Hvor stort et areal, skal opvarmes?
  • Pejsens placering: Skal den stå indendørs eller udendørs?
  • Pejsens design: Der findes mange forskellige designs, når det kommer til gaspejse, så du skal sørge for at vælge en, der passer til resten af dit hjem. Det er også muligt, at lave en indbygget gaspejs i f.eks. en væg.